Toepassingen

Vanuit onze achtergrond als e-Goes, e-commerce solutions en onze passie voor fotografie, zijn we gestart met fotovanuwproduct.nl. Wij zijn namelijk van mening dat de presentatie van producten mede bepalend is voor een succesvolle webwinkel. Als u uw product aantrekkelijk presenteert en alle opties en mogelijkheden goed in beeld brengt dan is de kans op een succesvolle aankoopt voor uw klanten groter.

Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk vele malen groter, we hebben een aantal op een rij gezet:

Toepassingen productfoto's

Webwinkels
Internet wordt steeds meer een visueel medium. Voor webwinkels zijn goede productfoto's dan ook erg belangrijk. Veelal betrekt u deze via uw leverancier. Maar als u meerdere leveranciers hebt dan is de eenheid al snel ver te zoeken. Daarnaast zijn er ook producten waar geen productfoto's beschikbaar van zijn. Als specialist maakt fotovanuwproduct.nl de juiste foto's van uw product, zodat uw klanten een juist beeld krijgen van uw producten.

Producenten
Als producent wilt u natuurlijk dat uw producten goed gepresenteerd worden. In uw folders, op uw website en in uw reclameuitingen moet uw product er uitspringen. Fotovanuwproduct kan deze zorg uit uw handen nemen. Bovendien bent u verzekerd van uniformiteit in uw productfoto's.

Reklame
Geen reklame zonder beeld. Niet zelden worden dure fotosessies belegd om een productfoto te maken voor reklamedoeleinden. Fotovanuwproduct.nl levert dezelfde kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Catalogus
Wilt u uw collectie van producten vastleggen in een catalogus of bedrijfsdatabase. Wij kunnen snel grote hoeveelheden producten verwerken.

Website
Niet alleen voor webwinkels, maar ook voor uw business site is het van belang dat uw producten goed gepresenteerd worden. Uw site moet er immers aantrekkelijk uitzien. Fotovanuwproduct levert in overleg met uw webdesigner de gewenste foto's. Daarnaast bieden we een ijzersterke combinatie met onze 360 graden animaties voor uw producten. Deze zijn bij uitstek geschikt voor websites.

Toepassingen 360 graden animaties

Webwinkels
Voor bepaalde producten kan een 360 graden animatie een uitstekend middel zijn om een klant een impressie van het gehele product te geven. Door de ingebouwde besturing kan een klant zelf kiezen welke kant van het product wordt bekeken. Hierdoor is de kans op foutieve aankopen minder en worden teleurstellingen voorkomen. Uiteraard is deze optie wel duurder dan een productfoto en moet zorgvuldig worden overwogen welke producten hier voor in aanmerking komen.

Corporate website
Op een bedrijfswebsite moeten de producten natuurlijk op zijn best gepresenteerd worden. Uw bezoekers moeten een bezoek aan uw website ervaren als een feestje en een 360 graden animatie kan daar zeker aan bijdragen.

Daarnaast is 360 graden animatie bij uitstek geschikt om verschillende beelden en mogelijkheden van uw producten te tonen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoon die openklapt of andere bewegende delen.

Online catalogi
Naast productfoto's kunnen ook 360 graden animaties prima worden toegepast om producten in beeld te brengen. De impressie die een bezoeker krijgt van een 360 graden animatie is vele malen groter dan meerdere productfoto's.

Interne bedrijfstoepassingen
U kunt 360 graden animaties ook gebruiken om intern in uw bedrijf producten of processen toe te lichten. 360 graden animaties kunnen op elke pc worden getoond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld protheses, juwelen of andere toepassing waar u niet direct een exemplaar van op voorraad hebt. Ook voor het tonen van toepassingen en bewerkingen kan een 360 graden animatie ondersteunend zijn.