Prijzen productfoto's

Productfoto's worden geleverd in jpg formaat. De foto's zijn geschoten in 12 megapixels. U kunt kiezen uit een aantal mogelijkheden:

staffel:  1 foto packshot 
1 tot 25: € 10,00 € 25,00
26 tot 75: € 9,00 € 22,50
75 en meer: € 8,00 € 20,00
prijs is exclusief btw, per product.

1 foto: 1 foto uit gewenst standpunt 
packshot: 4 foto's, achter, voor, links en rechts

Opties:

Vrijstaand maken: dit houdt in dat de achtergrond wordt verwijderd (transparant). Deze afbeeldingen worden in gif of png geleverd. (vanaf €10,00 per foto)

Daarnaast is het mogelijk de afbeeldingen met of zonder schaduw te fotograferen. Voorbeelden vindt u hier.

Detail foto: u kunt aangeven of een deel van uw product gedetaileerd in beeld moet. Normaal gesproken worden producten volledig gefotografeerd.

Ook andere nabewerkingen zijn mogelijk, zoals effecten of achtergronden toevoegen. Deze worden altijd met de opdrachtgever besproken en zijn maatwerk.

Uiteraard maken we graag vrijblijvend een voorbeeld voor u. Deze wordt wel voorzien van een watermerk en is niet bestemd voor publicatie.

Klik hier om te bestellen!

 

Meer Informatie?

Bel of Mail met FotoVanUwProduct

 Prijzen 360 graden productfoto's

Animaties kunnen worden geleverd in flash (swf) of in gif. De meest gebruikte vorm is flash (swf) wat veel meer mogelijkheden biedt in besturing en presentatie.

Wij hebben een aantal standaarden ontwikkeld waarvan hieronder de prijzen worden vermeld. Maatwerk is echter ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

De prijzen van rotaties staan op onze nieuwe website voor 360 graden productfotografie: www.360-spin.nl. U vindt de prijzen hier.

Bij lastige objecten nemen we eerst contact met u op, denk hierbij aan sterk glimmende of witte objecten.

Grotere objecten zijn ook goed mogelijk, afhankelijk van de werkzaamheden en de opstelling maken we graag een offerte op maat.

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden

U kunt de groote van de animaties zelf bepalen, dit maakt in de prijs niet uit, maar wel in de grootte van de bestanden. Let op: u kunt swf bestanden wel verkleinen zonder kwaliteitsverlies, maar niet vergroten.

De animaties zijn standaard in de volgende versies vormen:
standaard: niet automatisch draaien
mouseover control
draaiend: automatisch draaien
mouseover control
spin: 1 x draaien daarna stil
mouseover control 

En in de volgende standaardversies:

Normaal: 36 beelden per rotatie
Super: 72 beelden per rotatie

Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden

Uiteraard maken we graag vrijblijvend een voorbeeld voor u. Deze wordt wel voorzien van een watermerk en is niet bestemd voor publicatie.