STAP 1
STAP 2
STAP 3

Verzamel uw producten.


Stuur de producten op, breng ze langs of laat ze ophalen.


Ontvang uw bestanden op
cd-rom of als download.

Hoe werkt het?

U hebt een aantal producten en u bent geïnteresseerd in de mogelijkheden voor productfotografie of 360 graden animaties?

Wij leggen onze werkwijze op deze pagina kort uit. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Downloads
U kunt hier de verschillende bestelformulieren en handleidingen downloaden.

- Bestelformulier productfotografie
- Bestelformulier 360 graden
  animaties

- Handleiding bestelling

Betaling
U ontvangt een factuur van ons zodra de foto's geleverd zijn.

Proeffoto of proefanimatie
Wij maken graag een proeffoto of proefanimatie voor u. Dit is gratis en verplicht u tot niets! Deze proef wordt voorzien van een watermerk en is niet bestemd voor eindgebruik, maar kan u een indruk geven van de mogelijkheden.

 

Het begint natuurlijk altijd met een aantal producten waar u productfoto's of 360 graden animaties van wilt laten maken. U maakt een inventarisatie van de producten en neemt contact op met FotoVanUwProduct.nl. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging en een prijsopgave.

Of bel:

06-15881033

In sommige gevallen kan de productfotografie op locatie worden verzorgd. Dit kan bijvoorbeeld bij grote aantallen of bij zeer kwetsbare of dure goederen. Ook hier vertellen wij u graag meer over in een persoonlijk onderhoud

 

Vervolgens pakt u de producten zorgvuldig in. Deze dienen schoon en zonder beschadigingen te worden aangeleverd. U stuurt ze op naar of laat ze bezorgen bij:

FotoVanUwProduct.nl
t.a.v. Studio
De Bast 74
8521 PK Sint Nicolaasga

Of u brengt ze persoonlijk langs, dat mag natuurlijk ook.

Indien u liever heeft dat fotovanuwproduct.nl de logistiek verzorgt dan kunt u contact met ons opnemen. Wij regelen dan dat de goederen bij u worden opgehaald en weer worden afgeleverd. Omdat dit per klant en situatie verschillend is spreken we per order af wat voor u de beste oplossing is.

Als de productfoto's en/of de 360 graden animaties klaar zijn dan worden deze digitaal aangeboden. U kunt kiezen of u de bestanden op cdrom wilt ontvangen of wilt downloaden van een ftp-locatie.

Uiteraard archiveren wij uw bestanden zodat u later eenvoudig nabestellingen kunt doen of andere nabewerkingen kunt laten uitvoeren.